The Influence Of Equal Channel Angular Pressing Angles On The Microstructure And Properties Of Al-Si-Mg Alloy [TA483. J91 2006 f rb]. - Altayef Al-Jubouri, Ali Abadi (2006)
Penyelidikan ini bertujuan untuk meningkatkan sifat-sifat fizikal dan mekanikal aloi Al-Si-Mg melalui penghalusan struktur ira yang dihasilkan oleh kecacatan plastik lampau.