The Effects Of Constructivist-Strategies And Direct Instruction Using Multimedia On Achievement Among Learners With Different Psychological Profiles [LB1028.55. K82 2006 f rb]. - Kong, Sow Lai (2006)
Soalan penyelidikan utama kajian adalah “Adakah dua strategi pengajaran yang berbeza menyumbang kepada perbezaan pembelajaran pada tugas ilmu berbeza paras untuk pelajar yang berbeza dalam ukuran psikologi bagi topik Kimia Jadual Berkala Unsur ?”