The Ecology And Biology Of Aedes Aegypti (L.) And Aedes Albopictus (Skuse) (Diptera: Culicidae) And The Resistance Status Of Aedes Albopictus (Field Strain) Against Organophosphates In Penang, Malaysia [QL536. M266 2006 f rb]. - Sivanathan, Manorenjitha Malar (2006)
Penyampelan populasi telur (luar kediaman) dijalankan di dua lokasi pinggir kota di Pulau Pinang iaitu di Paya Terubong (Air Itam) dan Bagan Dalam (Butterworth).