Studies On The Formulation And Mechanical And Dynamic Properties Of Natural Rubber/Chloroprene Rubber Blend For Rubber Bushing Application [TS1890. P987 2006 f rb]. - Sethu, Puspalatha (2006)
Suatu kajian sistematik, berasaskan formulasi-formulasi adunan getah asli dan getah kloroprena (NR/CR), telah dijalankan untuk mendapatkan satu formulasi yang sesuai untuk bush getah. Kedua-dua sifat-sifat statik dan dinamik telah diambilkira.