Structural Modelling And Analysis Of The Behavioural Dynamics Of Foreign Exchange Rate [HG3851. Y51 2006 f rb]. - Yip, Chee Yin (2006)

(untitled)
Tesis ini berkaitan dengan Kadar Wang Pertukaran Asing (KWPA) yang dihasilkan oleh satu regime urusniaga bebas. Pada amnya, kita mengkaji Pemodelan Struktur dan Analisis Tingkahlaku Dinamik Kadar Pertukaran Wang Asing.