Puitika Sastera Wanita Dalam Novel-Novel Pengarang Wanita Indonesia Dan Malaysia : Satu Bacaan Ginokritik [PN1049.M2 N822 2005 f rb]. - Ab. Rahman, Norhayati (2005)

(untitled)
Kajian ini dilakukan untuk mengesan dan memperlihatkan proses pembentukan puitika dalam penulisan novel di kalangan pengarang wanita di Indonesia dan Malaysia.