Pola Interaksi Sosial Dalam Kalangan Murid Multi Etnik Di Sekolah Menengah Kebangsaan [LB1617.M2 N162 2006 f rb]. - Mohd Yusof, Najeemah (2005)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji pola interaksi sosial dalam kalangan murid pelbagai etnik iaitu Melayu, Cina dan India dari Sekolah Rendah Kebangsaan, Sekolah Kebangsaan, Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Cina dan Tamil di Sekolah Menengah Kebangsaan yang mempunyai persekitaran multi-etnik di Daerah Sungai Petani, Kedah.