Perbandingan Penyingkiran Fenol, Nitrogen Dan Tuntutan Oksigen Dalam Paya Tiruan Yang Bermedia Batu Halus Dan Sekam Padi [TD756.5. T258 2006 f rb]. - Tee, Heng Chong (2006)
Penyelidikan ini bertujuan untuk menyiasat potensi penggunaan sekam padi mentah sebagai media alternatif dalam paya tiruan untuk mengolah air buangan domestik yang ditambahkan dengan fenol.