Kajian Tentang Ilmu Pengetahuan Kesihatan Pelajar-Pelajar Sekolah Rendah. - Hoo, See Kong; Navaratnam, Profesor Madya (Dr.) V. (Pusat Penyelidikan Dadah Dan Ubat-Ubatan Universiti Sains Malaysia, 1988)
Kajian ini adalah sebahagian daripada penyelidikan. berhubung dengan pencegahan penyalahgunaan dadah melalui pendidikan yang sedang dijalankan oleh Pusat Penyelldlkan Dadah dan Ubat-Ubatan, Universiti Sains Malaysia.