Microchannel Heat Sinks For Cooling High Heat Flux Electronic Devices-Analysis With Single And Two Phase Flows [TK7872.H4 P896 2006 f rb]. - Hegde, Pradeep Ganesh (2006)
Penyerap haba saluran mikro menjadikan sebuah teknologi penyejukan berinovatif bagi lesapan berkesan jumlah haba yang besar daripada kawasan yang amat kecil dan terhad bagi cip dan litar elektronik mikro fluks haba yang tinggi.