Metal Contamination In Commercially Important Fish And Shrimp Species Collected From Aceh (Indonesia), Penang And Perak (Malaysia) [SH177.H4 S681 2005 f rb]. - Sofia, Sofia (2005)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji kontaminasi empat logam berat dalam tisu ikan dan udang yang bernilai komersial yang diperolehi dari Aceh (Indonesia) serta Pulau Pinang dan Perak (Malaysia).