An Investigation On An Efficient Approach Of Improving Quality Of Service Of Voip Over Satellite - Mahamed Abdule, Sayid (2007)

(untitled)
Kepentingan Protokol Suara Melalui Internet (VoIP) semakin diperakui oleh industri telekomunikasi. Sejak dekad yang lalu banyak perisian VoIP telah dibangunkan yang menawarkan banyak faedah kepada kedua-dua pembekal perkhidmatan rangkaian dan telekomunikasi.