Ekologi Tumbuhan Di Hutan Pulau Pinang Dengan Penekanan Kepada Hutan Simpan Teluk Bahang [QK901. R147 2008 f rb]. - Zakaria, Rahmad (2008)
Persampelan dilakukan selama setahun enam bulan mulai Julai 2002 hingga Disember 2003 di Plot Kajian Utama Teluk Bahang (PKUTB) (1 ha) dan enam plot kajian bandingan (0.04 ha).