Effects Of Silica Fume And Rice Husk Ash On The Properties Of Cement Paste And Concrete [TP882.3. B942 2008 f rb]. - Bun, Kim Ngun (2008)
Wasap silika (SF) dan abu sekam padi (RHA) merupakan bahan buangan daripada pertanian serta industri yang telah beberapa dekad digunakan sebagai bahan pozolanik ataupun bahan gantian simen dalam konkrit.