Effect Of Exogenous Leptin Administration On Testicular Function In Adult Male Sprague Dawley Rats [QP572.L48 N737 2008 f rb]. - Haron, Mohd Nizam (2008)
Kajian ini mengkaji kesan pemberian leptin terhadap berat organ reproduktif, aras serum gonadotrofin, kiraan dan morfologi sperma, histologi testis, berat badan serta pengambilan makanan dan minuman tikus.