Development Of Multiple-Input Multiple-Output (MIMO) And Multiple-Input Single-Out (MISO) Neural Network Models For Continuos Distillation Column. - Abdullah, Zalizawati (2008)
Turus penyulingan banyak digunakan dalam proses-proses kimia dan mewakili kira-kira 95 peratus sistem pemisahan dalam industri.