Headmaster's Managerial Ability Under School-Based Management And Its Relationship With School Improvement : A Study In City Secondary Schools Of Bangladesh [LB2831.926.B3 K23 2007 f rb]. - Enamul Hoque, Kazi (2007)
Kajian ini berkaitan dengan pentadbiran berasaskan sekolah di Bangladesh serta mengkaji hipotesis berkenaan hubungkait antara kebolehan pentadbiran pengetua dengan peningkatan pretasi sekolah.