Epistemological Beliefs And Their Effects On Reading Strategies, Metacognitive Strategies And Performance In An E-Learning Environment At Sultan Qaboos University [LB1028.3. S158 2007 f rb]. - Sulaiyam Al-Sakiti, Salim Rashid (2007)
Kajian menunjukkan bahawa para pengajar menyumbang secara signifikan pada pemilihan dan penggunaan strategi bacaan dan strategi metakognisi untuk mempengaruhi prestasi pelajar semasa belajar.