Development And Analysis Of Porous Medium Gas Combustor [QD516. M952 2008 f rb]. - Mat Nawi, Muhad Rozi (2008)
Walaupun pembakaran memberikan banyak kebaikan kepada manusia, ianya juga mempunyai kelemahan yang mana menghasilkan pencemaran seperti nitrogen oxida (NOx) dan karbon monoksida (CO).