Defending Servers Against Naptha Attack By Using An Early Client Authentication Method [TK5105.585. C518 2008 f rb]. - Cheng, Han Pin (2008)
Serangan Naptha bertujuan mengganggu layanan TCP yang ditawarkan oleh sesuatu pelayan dengan menjanakan banyak sambungan palsu terhadap pelayan tersebut.