Development Of Niw-Zeolite-Based Catalysts For Hydrocracking Of Gas Oil: Synthesis, Characterization, Activity And Kinetics Studies - Ahmed Alsobaai, Ahmed Mubarak (2007)

(untitled)
Satu reaktor goncang-bertekanan tinggi telah dibina untuk proses peretakanhidro bagi minyak gas dan kondisi pencampuran reaktor ini telah dikaji dalam penyelidikan ini.