Data Mining For Robust Tests Of Spread [QA76.9.D343 T26 2008 f rb]. - Teh, Sin Yin (2008)
Data pelbagai dimensi (data simulasi) dalam kuantiti yang besar daripada halaman output SAS bagi enam ratus tiga puluh empat ujian teguh kehomogenan varians tersedia dihasilkan oleh Keselman, Wilcox, Algina, Othman, dan Fradette (dalam pencetakan).