Damage And Drift Analyses For 18-Storey Reinforced Concrete Buildings In Penang Due To Seismic Force [TA654.6. L366 2008 f rb]. - Lau, Heng Nam (2008)
Bangunan tinggi di Pulau Pinang tidak perlu direkabentuk untuk mematuhi kod amalan yang mempunyai klause gempa bumi.