Curing Characteristics, Mechanical Properties And Morphology Of Surface Modified Montmorillonite Filled Natural Rubber Nanocomposites [TN948.M72 C235 2008 f rb]. - Cao, Xuan Viet (2008)
Komposit nano getah asli telah disediakan dengan menggunakan ‘Standard Malaysian Rubber’ (SMR L), montmorillonite yang bersifat organofilik (tanah liat organo) dan pengisi hybrid hitam karbon/tanah liat organo.