Cross-Linking Of Soy Protein Isolate Using Microbial Transglutaminase Followed By Ribose-Induced Maillard Reaction - Gan, Chee Yuen (2008)
Tesis ini menjelaskan tentang penggunaan pengolahan hubung-silang gabungan untuk mengubahsuaikan sifat-sifat berfungsi isolat protein soya (SPI).