Kajian Tentang Ilmu Pengetahuan Kesihatan Dan Sikap Terhadap Penggunaan Dadah Guru-Guru Pelatih. - Hoo, See Kong; Navaratnam, Profesor Madya (Dr.) V. (Pusat Penyelidikan Dadah Dan Ubat-Ubatan Universiti Sains Malaysia, 1988)

(untitled)
Kajian ini adalah sebahagian daripada penyelidikan berhubung dengan pencegahan penggunaan dadah melalui pendidikan yang sedang dijalankan oleh Pusat Penyelidikan Dadah dan Ubat-Ubatan,Universiti Sains Malaysia.