Volumetric Studies Of Lecithin-Water Dispersions [QP752.L4 Y38 2007 f rb]. - Yeap, Pei Koon (2007)

(untitled)
Kajian volumetrik mengenai sistem penyebaran lesitin-air telah dijalankan. Satu tinjauan literatur mengenai liposom dan kegunaannya dalam beberapa bidang sains dan perubatan telah diperincikan untuk menjelas kepentingan pengajian liposom.