Cross-Functional New Product Development (NDP) Teams : Characteristics, Dynamics And NPD Performance [HF5415.153. N863 2008 f rb]. - Mat, Norsiah (2008)
Kepentingan pembangunan produk baru dan innovasi meningkat dengan begitu mendadak beberapa dekad lalu dan hari ini ia merupakan penggerak utama persaingan dalam kebanyakan industri di seluruh dunia termasuk Malaysia.