Transforming traditional Malaysian songket into contemporary songket for broader apparel usage - Ngo,, June Siok Kheng (2007)
Industri songket Malaysia kini mengalami persaingan yang sengit daripada pengeluaran songket yang dihasilkan secara besar-besaran menggunakan mesin.