The Role Of Media Relations In Corporate Public Relations Practice : A Study On 15 Public Listed Companies In The Klang Valley [HD59.6. S531 2007 f rb]. - S. Rama Krishnan, Sharmini (2007)
Tesis ini mengemukakan hasil kajian kualitatif tentang sama ada perhubungan media memainkan peranan yang strategik dalam amalan perhubungan awam korporat di Malaysia.