Characterization Of Recovered Black Liquor And Isolated Lignin From Oil Palm Empty Fruit Bunch Soda Pulping For Semichemical And Chemical Pulps [TS1176.6.S915 N57 2008 f rb]. - Ng, Annie Su Nie (2008)
Likor hitam selepas proses pemulpaan dalam kilang pulpa, mengandungi hasilan degradasi lignin dan karbohidrat serta komponen bukan organik.