The Operating And Financial Performance Of Newly Privatized State-Owned Enterprises In Malaysia [HD3848. I84 2007 f rb]. - Banaluddin, Isnurhadi (2007)

(untitled)
Pengswastaan syarikat milik kerajaan adalah bertujuan untuk mengatasi prestasi yang tidak memuaskan daripada syarikat tersebut. Kajian ini ditumpukan kepada penilaian prestasi operasi dan kewangan syarikat yang diswastakan yang menerbitkan saham di pasaran modal Malaysia.