A Study On The Morphology Of Mehri Qishn Dialect In Yemen[PJ7114.Z8 F146 2007 f rb]. - Abdulla Alfadly, Hassan Obeid (2007)

(untitled)
Kajian ini menerangkan tentang morfologi Mehri Qishn (diringkaskan sebagai MQ) di Yemen. MQ merupakan salah satu daripada enam Bahasa Moden Arab Selatan yang tidak mempunyai tulisan khusus, yang mempunyai pertalian dengan rumpun Semitik barat cawangan selatan.