Characterization And Developmental Analysis Of PBX1 In Zebrafish [QL638.C94 T314 2008 f rb]. - Teoh, Pick Har (2008)
Gen Pbx ialah faktor transkripsi kelas homeodomain TALE yang memainkan pelbagai peranan yang penting dalam organogenesis. Sehingga kini, empat ahli Pbx telah ditemui dalam vertebrata.