The Feeding Behaviour Of The Ghost Ants,Tapinoma elanocephalum (Fabricius) And Tapinoma Indicum (Forel) (Hymenoptera: Formicidae) [QL568.F7 W872 2007 f rb]. - Wong, Jing Wen (2007)
Thesis ini bertumpu kepada perilaku pemakanan dua spesies semut mayat, Tapinoma melanocephalum (Fabricius) dan Tapinoma indicum (Forel).