Bukti Kebudayaan Pleistosen Akhir-Holosen Awal Di Gua Kajang, Lenggong, Perak [QE756.M2 G614 2008 f rb]. - Goh, Hsiao Mei (2008)
Satu kajian sistematik telah dijalankan di Gua Kajang, Lenggong, Perak dari Januari hingga Februari 2007 untuk menyelesaikan isu dan masalah yang timbul daripada kajian-kajian terdahulu yang dijalankan oleh Evans (1918), Williams-Hunt (1951, 1952) dan Chia (1997) di Gua Kajang.