The Effects Of Time Constraints And Proficiency On ESL Essay Writing Performance [LB2372.E5 C454 2007 f rb]. - Chan, Weng Fatt (2007)

(untitled)
Kajian ini menyelidik kesan kekangan masa dan kecekapan terhadap pencapaian penulisan esei oleh subjek yang merupakan penutur bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua.