Bionomics Of Anopheles In Grik, Hulu Perak And Insecticide Susceptibility Of Two Anopheles Species From Two Locations In Malaysia [QL536. H678 2008 f rb]. - Ho, Lai Yee (2008)
Suatu penyelidikan telah dijalankan di Kampung Bongor, Grik yang terletak di bahagian timurbarat Hulu Perak, Malaysia untuk mengkaji bionomik populasi Anopheles sp. di kawasan tersebut.