The Effects Of A Multimedia Constructivist Environment On Students' Achievement And Motivation In The Learning Of Chemical Formulae And Equations [LB1648.2. V636 2007 f rb]. - Krishnasamy, Vickneasvari (2007)
Penyelidikan ini dijalankan bagi mengkaji kesan persekitaran multimedia berasaskan konstruktivisme terhadap pencapaian dan motivasi pelajar Tingkatan Empat dalam pembelajaran ‘Formula dan Persamaan Kimia’.