Bimodal Porous Ceramic Membrane Via Nanosized Polystryene Templating : Synthesis, Characterization And Performance Evaluation [TA455.C43 L576 2008 f rb]. - Leo, Choe Peng (2008)
Membran seramik mempunyai rintangan yang tinggi terhadap haba dan bahan kimia, tetapi kebolehtelapannya adalah lebih rendah secara relatif berbanding dengan membran organik.