The Effect Of Sublethal Concentration Of Abate On Aedes Aegypti (Linnaeus) And Culex Quinquefasciatus (Says) [QL536. L733 2007 f rb]. - Lim, Chia Shian (2007)
Kajian keberkesanan dan kesan submaut Abate ke atas beberapa parameter biologi Aedes aegypti and Culex quinquefasciatus telah dijalankan di makmal menggunakan teknik bioasei WHO.