Assessment Of Coral Reef Fish Population At Pulau Payar Marine Park And Adjacent Waters [QH541.5.C7 A398 2008 f rb]. - Man, Alias (2008)
Malaysia, menerusi Jabatan Perikanan telah mewujudkan taman-taman laut sejak 1984 untuk mengatasi kekurangan sumber perikanan akibat penangkapan berlebihan.