Aplikasi Sistem Maklumat Geografi (GIS) Bagi Mengenal Pasti Kawasan Berisiko Tinggi Bagi Penyakit Demam Denggi Berdarah Di Georgetown, Pulau Pinang [G70.215.M2 A996 2008 f rb]. - Shafie, Aziz (2008)
Penyebaran dan kejadian kes penyakit demam denggi (DD) dan demam denggi berdarah (DDB) telah meningkat semenjak 40 tahun yang lepas.