Analyses On The Stability Of Irrigation Channel Embankment With Geosynthethic Reinforcement [TA455.G44 S525 2008 f rb]. - Shahri, Ali Tolooiyan (2008)
Dalam saliran pengairan, aras air dalam saliran selalunya berubah bergantung kepada keperluan air oleh petani.