An Explorative Study On Pharmaceutical Care Practice From The Perspective Of Pharmacists In Malaysia [RM300. B114 2008 f rb]. - Babiker, Ghada Abdel Raheem Massad (2008)
Objektif kajian ini adalah untuk meneroka dan mengumpul informasi dasar yang diperlukan untuk melaksanakan praktis penjagaan farmaseutikal (PC) di Malaysia.