Teater Eksperimental Melayu : Satu Kajian Bentuk Dan Struktur Teks Dramatic [PL5131.3. F287 2007 f rb] - Husin, Fazilah (2007)

(untitled)
Kajian ini adalah tentang bentuk dan struktur teks-teks dramatik teater eksperimental Melayu (TEM) yang dihasilkan dalam tahun 1980 dan 1990-an. Objektif kajian ini ialah untuk mengenal pasti ciri-ciri komponen yang membentuk teks-teks dramatik dan pola penstrukturannya.