Synthesis, Characterization And Properties Of The New Unsaturated Polyester Resins For Composite Applications [TP1180.P6 N818 2007 f rb]. - Mohammad, Noorshashillawati Azura (2007)
Pada masa ini, resin poliester tak tepu ialah matriks yang sangat penting dalam komposit polimer termoset. Objektif utama kajian ini adalah untuk mensintesis dan mencirikan poliester tak tepu baru untuk aplikasi komposit.