A Research Into Year Five Pupils' Pre-Algebraic Thinking In Solving Pre-Algebraic Problems [LB1645.G195 2008 f rb]. - Gan, We Ling (2008)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji bagaimana murid sekolah rendah menyelesaikan masalah praalgebra serta mengenalpasti pemikiran praalgebra dalam proses penyelesaian mereka.