A Pharmacokinetic Interaction Between Propranlol And Eurycome Longifolia (Tongkat Ali) [RM301.5. B474 2008 f rb]. - Benslman, Shima'a Ahmed (2008)
Objektif kajian ini adalah untuk menilai kemungkinan interaksi farmakokinetik di antara propranolol dan ekstrak herba Tongkat Ali.