A Study On The Use Of Language Learning Strategies After Strategy Training Among Form Four ESL Students : A Case Study [LB1631. S558 2008 f rb]. - Rajamoney, Shirley Sharmini (2008)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau perkembangan autonomi pelajar melalui latihan strategi dalam penggunaan bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua.